Marion Theuws Voeding en Dieet
 

 

 kersen

 

 Recent gevolgde bijscholingen:

*  Maak je diabetes patient beter, 30 maart 2017

*  Voeding en Kanker op 15 mei en 8 juni 2017

*  De rol van de dietist in de zorg op 13 juni 2017

*  Aanpak van laaggeletterdheid, herkennen en motiveren op 4 juli 2017

* Gespreksmodule Voeding en kanker 2 oktober 2017

* Het koolhydraatbeperkt dieet, 10 oktober 2017

* Masterclass oncologie 23 oktober 2017

* Samenwerken aan aanvullende oncologische zorg 15 november 2017

* Positieve leefstijlverandering 6 april 2018

* Regiobijeenkomst Voeding en beweging bij (top)sport. Over beweging bij COPD, voeding bij topsport, en beweging bij een patient in de paliatieve fase 28 juni 2018

* voeding bij dysfagie (slikstoornissen), afgerond 29 juni 2019

* 19 december 2018  dag van de dietist, studiedag. Onderwerpen; preventie van kanker, en de rol van activiteit, de nieuwe voedingsnormen vitamines en mineralen voor volwassenen, de nieuwe zorgstandaard eetstoornissen, PCOS en insuline resistentie, NHG standaard diabetes type 2, impact van koolhydraten op insulineresisitentie.

27 december 2018 minisymposium "How to GLI", tips en tricks voor een effectieve gecombineerde leefstijlinterventie

6 november 2018, Ledendag Nederlandse vereniging van dietisten, onderwerpen; dementie, zorgpad ouderen, palliatieve voedingszorg, slapeloosheid, nieuwe voedingsnormen, gezond eten voor ouderen.

29 november 2018; studiedag vlaamse vereniging voor dietisten; onderwerp Voeding, bewegen en kanker